Hanska tmi

Hanska tmi on vuonna 2008 perustettu rakentamisen palveluiden yritys. Toimimme pääasiassa kosteusvauriokorjausten, sisustusremonttien ja kalusteasennusten parissa.

Teemme myös kosteusvauriokohteissa kuntoarvion tai kuntotutkimuksen pohjalta  ensikorjauksia. Ensikorjauksen tavoite on kuitenkin vain vähentää terveyshaittaa alentamalla haitallisten mikrobien tasoa sisäilmassa ja siten lieventää rakennuksen käyttäjien oireilua ja altistusta mikrobeille. Korjauksen tavoitteena on saada lisää aikaa varsinaiselle korjaussuunnittelulle ilman, että rakennuksen käyttäjät joutuvat siirtymään sijaisasuntoon tai että heidän terveytensä vaarantuu. Tyypillisiä ensikorjauksen toimenpiteitä ovat rakennuksen vaipan sisäpintojen ilmavuotokohtien sulkeminen ja tiivistäminen, kosteusrasitusten vähentäminen sekä ilmanvaihdon lisääminen ja säätäminen. Tehdyt työt dokumentoidaan ja esimerkiksi tiivistystyöt tarkistetaan merkkiainekaasun tai lämpökameran avulla.

Varsinaiset kosteusvauriokorjaukset suoritetaan korjaussuunnitelmien perusteella laadukkaasti ja valvotusti. Myös valesokkelikorjaukset.