Hanska tmi

Hanska tmi on vuonna 2008 perustettu rakentamisen palveluiden yritys. Toimimme pääasiassa kosteusvauriokorjausten, sisustusremonttien ja kalusteasunnusten parissa.

Lisäksi teemme myös kosteusvauriokohteissa kuntoarvion tai kuntotutkimuksen pohjalta pikaisia kustannuksiltaan edullisia ensikorjauksia. Ensikorjauksen tavoite on kuitenkin vain vähentää terveysvaaraa alentamalla haitallisten mikrobien tasoa sisäilmassa ja siten lieventää rakennuksen käyttäjien oireilua ja altistusta mikrobeille. Korjauksen tavoitteena on saada lisää aikaa varsinaiselle korjaussuunnittelulle ilman, että rakennuksen käyttäjät joutuvat siirtymään muualle tai että heidän terveytensä vaarantuu. Tyypillisiä ensikorjauksen toimenpiteitä ovat rakennuksen vaipan sisäpintojen ilmavuotokohtien sulkeminen ja tiivistäminen, kosteusrasitusten vähentäminen sekä ilmanvaihdon lisääminen ja säätäminen. Tehdyt työt dokumentoidaan ja esimerkiksi tiivistystyöt tarkistetaan merkkiainekaasun tai lämpökameran avulla.

Varsinaiset laajat kosteusvauriokorjaukset suoritetaan korjaussuunnitelman perusteella laadukkaasti ja valvotusti. Myös valesokkelikorjaukset.